Starity

Botrány a Victoria’s Secretnél

2010. november 04. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izabel Goulart, a Victoria’s Secret egyik angyala állítólag elsírta magát a tegnapi ruhapróbán, mivel az angyalszárnyak – melyeket a november 30-ai divatbemutatón fognak viselni – túl nehezek lettek.

hirdetés
Botrány a Victoria’s Secretnél

Már tavaly is voltak rosszindulatú híresztelések a divtatbemutató miatt: a modelleknek nem elég, hogy 10–15 cm-es sarkakon kell töménytelen mennyiségű glittereken (csillámokon) lépkedniük, olykor közel 10 kilós angyalszárnyakat is kell viselniük!

A Victoria’s Secret szóvivője megerősítette, hogy a szárnyak valóban „elég nehezek” lettek, viszont a show-ig igyekeznek kiküszöbölni minden „apróbb kellemetlenséget”. Valamint megemlítette azt is, hogy a 2007-es divatbemutatón Heidi Klumnak valóban 8 kilós angyalszárnyai voltak, ám ennek ellenére így is fantasztikus lett a végeredmény.

A Victoria's Secret 2010-es bemutatóján részt vevő topmodellek  névsora a következő: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Chanel Iman, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Stam, Emanuela de Paula, Maryna Linchuk, Magdalena Frackowiak, Edita Vilkeviciute, Isabeli Fontana és Anja Rubik.

Külön öröm, hogy Karolina Kurkova és Adriana Lima is visszatér a VS-angyalok közé, viszont Miranda Kerr és Doutzen Kroes nem léphetnek fel, mivel első gyermeküket várják. Heidi Klum a nyár végén jelentette be, hogy többet nem vesz részt a shown.

A próbák eredményeit  kevesebb mint egy hónap múlva láthatjuk viszont, ám annyi biztos: idén is fergeteges divatbemutót láthatunk – annál inkább,  mivel Katy Perry is fellép a show-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek