Starity

Alex Rodriguez megkérte Jennifer Lopez kezét

2019. március 10. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sportoló szerelme szombat este húzott gyűrűt a színész-énekesnő ujjára – a hírt az Instagramon tudatták.

hirdetés

Igent mondott

– írta Alex Rodriguez a lent látható kép mellé, melyen kezében tartja újdonsült menyasszonya, Jennifer Lopez kezét, a felvétel középpontjában pedig az a mesés, egymillió dollár értékű, körülbelül tízkarátos gyémántgyűrű áll, melyet szerelme zálogaként húzott a barna hajú szépség ujjára.

Fotó: Instagram

Lelkitárs nem az, aki kiegészít. Nem. A lelkitárs olyasvalaki, aki arra sarkall, hogy te egészítsd ki önmagad. Olyasvalaki, aki mély meggyőződéssel szeret, beleadja a szívét és szinte lehetetlen megkérdőjelezned, hogy képes vagy-e azzá válni, aki mindig is lenni akartál

– idézett egy verset korábban a sportoló.

Olyan módon értem meg őt, ahogy szerintem korábban senki és ő úgy ért engem, ahogy soha senki nem értett

– nyilatkozta J.Lo.

Fotó: Instagram

Érdekesség, hogy ez már a negyedik házassága lesz Lopeznek, aki 1997 és 1998 között Ojani Noa felesége volt, 2001 és 2003 között Cris Juddé, 2004 és 2014 között pedig Marc Anthonyé – utóbbi frigyből ikrei születtek a színésznőnek, Max és Emme februárban ünnepelték 11. születésnapjukat. Ami Rodriguezt illeti, ő egyszer volt nős: 2002-ben vette el Cynthia Scurtist, akivel 2008-ban kérvényezték házasságuk felbontását – kapcsolatukból két gyermekük született, Natasha ősszel lesz 15 éves, Ella pedig áprilisban tölti a 11-et.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek