Starity

Justin Bieber: „Kérlek, imádkozzatok értem!”

2019. március 10. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mélyponton van a What Do You Mean? énekese – arra kéri rajongóit, imádkozzanak érte.

hirdetés

Justin Bieber korábban sem csinált titkot abból, hogy mentális problémái vannak, ezúttal pedig nyilvánosan kérte rajongói segítségét az Instagramon közzétett posztjában.

Sokat küszködök. Nagyon dekoncentráltnak érzem magam és furának... Mindig visszatalálok, szóval nem aggódok, csak szerettem volna, ha tudtok róla és arra kérlek titeket, imádkozzatok értem!

üzente több, mint 105 millió fős követőtáborának az énekes, aki hosszú ideje küzd már depresszióval. Felesége, Hailey Baldwin természetesen mindenben támogatja őt.

Hailey mindig meghallgatja Justint, mindig számíthat rá. Tisztában van azzal, hogy Justin régóta küzd a depresszióval. Ez korábban is így volt, nem újdonság Hailey számára, ugyanakkor tudja, hogy ez az egész nem róla szól, a házasságuk pedig nagyon stabil

– nyilatkozta az E! Online-nak egy bennfentes.

Bieber februárban, a Vogue-nak adott interjújában vallott arról, hogy mentális problémáit szüleitől örökölte – míg édesanyja ugyancsak küzdött depresszióval élete nagy részében, addig édesapjának dühkezelési problémái vannak. A fentiek fényében aligha meglepő, hogy a fiatalon világhírnévre tört énekes is küszködik – korábban rendszeresen szedett Xanaxot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek