Starity

Katy Perry a Harper's Bazaarban

2010. november 04. 09:09   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy napjaink legmagabiztosabb sztárjának tűnik, de a kemény máz alatt ő is olyan törékeny, mint mi vagyunk.

hirdetés
Katy Perry a Harper's Bazaarban

Katy Perry önbizalommal telinek tűnhet, de a 26 éves énekesnő bevallja a Harper's Bazaar decemberi számában, hogy ő is olyan, mint a legtöbb lány; ő sem elégedett a testével.

„Sok problémám volt a hátammal és egy kicsit kövér voltam tinikoromban. Aztán felnőttem és a babahájam is eltűnt és ekkor azt mondtam magamnak: Hé, nem is nézek ki olyan rosszul!”

Perry így nyilatkozott férjéről, Russel Brandről:

„Mindig is tudtam, hogy ilyen nagyszerű emberre van szükségem, olyanra, aki inspiráló hatással van az emberekre, és emellett szeretnivaló férj és apa. Életünk különböző korszakaiban vagyunk, de mégis tudunk együtt fejlődni. Russel kimondja, amit gondol, érthető, egy igazi szókimondó ember. Persze szeretem, ha van kivel nevetni is. Ez mind megvan benne.”

Illetve nyilatkozott más popsztárokról is:

„Mind különlegesek vagyunk. Emiatt nyerünk mindannyian, és ezért létezhetünk egyszerre. Az emberek nem csak vanilliát akarnak. Ők 31 ízt akarnak. Nem tudnám azt csinálni, amit Rihanna. Nem tudnám azt sem, amit Gaga csinál. Ők pedig nem tudják azt, amit én.”


S végül magáról is vallott:

„Én egy jó lány vagyok, és mégsem. Jó vagyok, mert igazán hiszek a szerelemben, a tisztességben és a tiszteletben. Rossz vagyok, mert szeretek kötekedni, ingerelni az embereket. Tudom, hogy van szexepilem. Szeretem elgondolkoztatni az embereket. Ez az, amit a zenémmel akarok elérni.”

Az interjúban emellett mesélt arról, hogy tinikorában annyira elégedetlen volt magával, a testével, hogy mellkisebbítő műtétet szeretett volna. Szerencsére volt, aki támogatta, ezt a támogatást szeretné most ő is adni rajongóinak, hogy fogadják el magukat, ahogy vannak.

Katy megint bebizonyította: megérdemli, hogy példaképnek tekintik a rajongói.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek