Starity

Folytatást kap a Bohém rapszódia?

2019. március 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film sikerére való tekintettel az a pletyka járja Hollywoodban, hogy folytatást kap az életrajzi ihletésű film.

hirdetés
Folytatást kap a Bohém rapszódia?
Fotó: 20th Century Fox

Valakinek a munkásságát és életét a filmvászonra vinni soha nem könnyű feladat, különösen akkor, ha az illető már hosszú ideje nincs az élők sorában. A Bohém rapszódia készítői azonban bebizonyították, hogy semmi sem lehetetlen, és egy igazán lebilincselő, izgalmas és a kor szellemét hűen tükröző alkotást produkáltak a Queenről, illetve annak frontemberéről, Freddie Mercuryról.

A Metro úgy tudja, hogy a film óriási sikerére való tekintettel máris folynak a tárgyalások Hollywoodban egy esetleges folytatást illetően, mely ott venné fel a fonalat, ahol az első film letette, azaz a Live Aid-beli fellépésnél, amikor a legendás énekes már beteg volt. Rudi Dolezal – aki több videoklipet is rendezett a Queennek annak idején – nemrég úgy nyilatkozott, hogy az együttes tagjai és menedzsmentje is támogatja a folytatás ötletét.

Érdekesség, hogy a film egyik producere az a Jim Beach volt, akit annak idején mindenki a formáció menedzsereként ismert – az alkotás nem kevesebb, mint 870 millió dollárt, azaz több, mint 235 milliárd forintot hozott a készítők konyhájára, nem is beszélve arról, hogy négy Oscar- és két Golden Globe-szobrocskát nyert az idei gálákon.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek