Starity

Highlight: négy főre csökkent a dél-koreai banda

2019. március 18. 17:05   |   Szerző: BeJoyful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban az Around US Entertainment közleményben erősítette meg, hogy a csapat fő rappere, Yong Jun Hyung a továbbiakban már nem részese a bandának.

hirdetés
Highlight: négy főre csökkent a dél-koreai banda
Fotó: Nylon Korea magazine

Március 14-én immáron négy főre csökkent a Highlight (korábban B2ST) ugyanis a banda rappere, Jun Hyung a távozás mellett döntött. A cég közleményéből kiderül, hogy azért döntött a távozás mellett, mert szeretné védeni a csapat jó hírét. Ugyanis ő is belekeveredett Seung Ri (Big Bang) és Jung Joon Young ellen jelenleg is tartó bírósági tárgyalásokba, mely előbbi klubjával kapcsolatban indult el, miután több netes beszélgetés is nyilvánosságra került, amiből kiderült, hogy a klubban évek óta prostitúciós tevékenység is folyik.

Az eljárás kapcsán előkerült egy olyan 2015-ös kakao talkon megosztott illegálisan felvett szexuális tartalmú videó, melyen Jung Joon Young és Yong Jun Hyung láthatóak. A Highlight rappere elismerte, hogy ő szerepel a videón és ezek után kilép bandájából.

Jun Hyungot március 13-án hallgatta ki a rendőrség, és a videó újbóli megtekintése után a rapper felismerte mennyire is súlyos dolgot követett el. Mindazonáltal készségesen részt vesz a rendőrség nyomozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek