Starity

Itt a tavasz, de lusta vagy edzőterembe járni? Összeszedtünk néhány alternatívát, hogy fitt legyél!

2019. március 23. 10:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha télen felszaladt rád pár kiló, de utálod az edzőtermet és az aerobic óráktól egyenesen sikítófrászt kapsz, összeszedtünk neked pár alternatívát, amivel ledolgozhatod azt a pici felesleget, hogy bomba formában hódíts idén tavasszal is!

hirdetés
Itt a tavasz, de lusta vagy edzőterembe járni? Összeszedtünk néhány alternatívát, hogy fitt legyél!

1. Bowling

Ugye, milyen szuperül hangzik? Egy óra játék közel 200 kalóriát emészt fel és még irtó jól is szórakozol a haverokkal. De azért arra figyelj, hogy a bábuk dőljenek és ne a cukros koktélok!

2. Alvás

Most biztos mereszted a szemed. Pedig több kutatás is bebizonyította, hogy alvás közben regenerálódik a szervezet, így éber állapotban jobb lesz a vérkeringésed, ezáltal jobban pörögsz, így jobban ég a zsír. Valamint, biztos észrevetted már, ha totál fáradt vagy, sokkal több falási roham jön rád, mint kipihent állapotban. A pont elején nem hittél nekem, pedig látod, látod...

3. Táncolj, gyere, táncolj még!

Szabadon Szűcs Judith és a Fresh után. A bulizás, a tánc gyilkolják a kalóriákat. Vedd fel a csini szerkódat és irány a klub. Egy igazán jó este után, amit végigtáncolsz, akár 1000-1500 kalóriát is égethetsz. De itt is igaz a szabály, semmi cukros üdítő és koktél!

4. Shopping

Vásárolni mindig lehet. Legalábbis egy nő szerintünk mindig talál okot rá. Ha szomorú azért, ha boldog azért, ha ideges azért. De most mondunk még egy jó okot, hogy shoppingolj: egy óra vásárlással körülbelül 200 kalóriát veszíthetsz. Nem muszáj mindig költeni, elég, ha körbejárod a boltokat és várod az óriási akciókat.

5. Nevess

Ugye, hogy ez sem hangzik fárasztónak? De nem erőltetettnek kell lennie. Egy igazán szívből jövő, harsány nevetés 50 kalóriát éget. Nézz vicces filmeket, videókat, de óvatosan azzal a chipssel. Tök jó ötlet a barátnőkkel eltöltött délután is, ahol pletyizhettek, shoppingolhattok és közben nevettek, tehát kalóriákat égettek.

Bónusz: Ágytorna

Egy igazán heves este után akár 350 kalóriától is megszabadulhatsz, és mellette a szervezetedben sok-sok boldogsághormon szabadul fel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek