Starity

David Beckhamet csúnyán átverték, dühében azt sem tudta mit csináljon

2019. március 18. 15:03   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Beckham gyanútlanul sétált be egy szobor átadására, aztán csúnya átverés áldozata lett.

hirdetés

Embed from Getty Images

Káromkodás és nevetés közepette vette tudomásul David Beckham, hogy ravaszul megtréfálták: a 47 éves focista egy LA Galaxy által szervezett esemény díszvendége volt, ahol premier előtt mutatták be a róla készült szobrot. A sztár nem sejtette, hogy James Corden, a neves humorista egész idő alatt kamerák mögül figyeli, és megpróbálja minél kellemetlenebb helyzetbe hozni.

David, akinek a türelmét már a beszervezett statiszták is próbára tették, először szóhoz sem jutott, mikor meglátta, hogy a szobor torz alakkal, három foggal és igen furcsa arccal rendelkezik. De hiába magyarázta a megjelenteknek, hogy az alkotás egyáltalán nem valósághű, a szervezők pókerarccal értetlenkedtek. Végül a focista igencsak feldühödött, és arra kért mindenkit, kapcsolják ki a kameráikat.

Mielőtt azonban elhagyhatta volna a helyszínt, Corden berohant a szobor mellé, és a teljes stáb kacagásban tört ki. David ezek után félig nevetve-félig szitkozódva magához ölelte a humoristát, és megnyugodott, hogy mégsem kell szégyellnie magát a róla mintázott alkotás miatt.

Via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek