Starity

#KPOP: Meghozta a tavaszt Park Bom

2019. március 18. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A D-Nation Entertainment gondozásában jelent meg Park Bom első kislemeze, így a rajongótábor nyolc év után ismét örülhet szólómunkásságának.

hirdetés

A rajongók idestova nyolc évet vártak arra, hogy Park Bom ismét szólóanyagot adjon ki a kezei közül. A hosszas várakozás azonban a minap véget ért, hiszen a 34 éves énekesnő március 13-án visszatért és megjelentette első kislemezét, ami a Spring címet kapta.

Brave Brothers volt a single producere, aki teljes mértékben támogatta és segítette az előadót. A népszerű producer elárulta, hogy a dalt eredetileg a 2NE1-nak írta még tizenkét évvel ezelőtt, ám végül sosem jelent meg; valamint azt is, hogy a közeljövőben várható további együttműködés kettejük között.

A kiadvány közepes tempojú R&B stílusú 봄 (Spring) névadó dalában egykori csapattársa, Dara működik közre, aki a rövidfilmben is feltűnik pár jelenet erejéig. Íme!

Hallgasd meg alább a single másik két szerzeményt is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek