Starity

Mamamoo – White Wind: középlemezzel jelentkezett a csapat

2019. március 18. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg a dél-koreai kvartett legújabb minialbuma, ami a Four Seasons nevezetű projektjük utolsó része is egyben.

hirdetés

Március 14-én új, immáron kilencedik minialbumával jelentkezett a dél-koreai kvartett. Újdonságuk a negyedik, s egyben utolsó része a Four Seasons nevezetű projektjüknek, amit még egy évvel ezelőtt kezdtek el.

A projekt gyümölcse négy lemez lett, melyeket az évszakok ihletettek, és mindegyikhez egy-egy színt, valamint tagot rendeltek – Yellow Flower (tavasz-sárga-Hwasa), Red Moon (nyár-piros-Moonbyul), Blue;s (ősz-kék-Solar) és a mostani White Wind (tél-fehér-Wheein).

Ugyan a MAMAMOO a tél leges legvégére időzítette visszatérését, de senki ne számítson olyan stílusra, ami megszokott a téli évszakban. A csapat nem egy érzelmes, mindent elsöprő balladával zárta szériáját. A főcímdal, a 고고베베 (gogobebe) az elektronikus pop mezsgyéjén mozog, üde hangzást kölcsönözve annak. A nótához színes és szórakoztató videoklip készült.

A dalok megírásából Moonbyul (1; 2; 3; 5; 6.), Solar (2.) és Wheein (4.) is kivette részét; hallgasd meg lentebb újdonságukat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek