Starity

Kállay-Saunders András popsit villantott!

2010. november 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kállay-Saunders András mostantól nem csak énekhangjával kápráztatja el rajongóit, hanem modellként is próbál bizonyítani. Nem kevés sikerrel!

hirdetés
Kállay-Saunders András popsit villantott!

A Megasztár döntőse már korábban is próbálkozott modellkedéssel, de úgy látszik, a műsor nem csak a zenei karrierjében hozott előrelépést, hanem a divatszakmában is. Nemrég ugyanis felkereste egy neves hazai modellügynökség, és a 25 éves énekes természetesen igent mondott a kínálkozó lehetőségre.

A fotózáson Andrásnak nem egyedül, hanem több hölgy társaságában kellett pózolnia, de mivel nem volt teljesen kezdő, remekül megoldotta a feladatot. Bár az énekes korábban azt nyilatkozta, hogy „csak meztelenül ne kelljen”, mostanra olyannyira levetkőzte szégyenlősségét, hogy a Napiász Online értesülései szerint több fotón is kivillan a hátsója, meztelen felsőtestéről már nem is beszélve.

A 25 éves énekeshez saját bevallása szerint mindig is közel állt ez a szakma, hiszen édesanyja, Katalin híres és elismert modell Magyarországon. András most komolyabban is elgondolkodott a kifutókon és címlapokon való pózoláson, ezért Tóth Laura és Minik Géza adott neki tanácsokat a pályán való elinduláshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek