Starity

Felipe Massa nem volt könnyű eset

2010. november 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves brazil nem volt a jó a gyerekek névsorában, hiszen még iskolai kitiltást is kapott. Egy interjúban gyermekkoráról faggatták.

hirdetés
Felipe Massa nem volt könnyű eset

Felipe Massa most nem a Ferrariról és a Forma–1-ről adott interjút, hanem gyermekkoráról.

„Nem voltam könnyű eset. – kezdte – Jó voltam, de borzalmas is. Összekuszált és folyton hülyéskedő gyerekek csapatába tartoztam. Az iskolát az első padban kezdtem, de az utolsóban fejeztem be. Édesanyám életét is megnehezítettem egy kicsit, hiszen 6 évesen egy krosszmotoron száguldoztam és őrült dolgokat csináltam vele. Volt, hogy 35 sérülést, horzsolást szedtem össze. Azt hiszem, hogy nem voltam egy szülő álma sem.”

A brazil tényleg nem lehetett jó gyerek, hiszen még az iskolából is kitiltották néhány napra: „A haverokkal beszöktünk este a suli épületéhez, és lelakatoltuk a bejárati ajtót, így reggel nem tudtak bemenni.”

Hála Istennek, Felipe már felnőtt, és saját gyermekét neveli. 

„A csíntevések helyett már más köti le a figyelmem. Karórákat gyűjtök, körülbelül 50 darabbal rendelkezem” – mesélte lelkesen.

Massa az hajfestéssel kapcsolatos kérdést megfontoltan kikerülte és csak ennyit mondott rá: „Nem ilyen volt a hajszínem, de nem állt jól.”

Még azt is hozzátette, hogy egész életében érdekelték a tetoválások, bár már 29 éves egy varrásra lehet sor kerülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek