Starity

Lady Gaga-koncertre visz a Barbibébi szerzője

2010. november 04. 10:10   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas meglepetéssel állt elő Lakatos Levente, a Barbibébi című sikerkönyv szerzője. A Lady Gaga-koncertre Lolával ment volna, ám az énekesnőnek dolga akadt.

hirdetés
Lady Gaga-koncertre visz a Barbibébi szerzője

Lady Gaga kihagyhtatlan élmény. Tudta ezt Lakatos Levente, a Barbibébi szerzője, és az énekesnő, Lola is. A jegyet még az év elején, az első árusítási napon vásárolták meg, ám a sors keresztülhúzta számításaikat. Az énekesnőnek halaszthatatlan elfoglaltsága támadt vasárnapra, így nem tudja élőben megcsodálni Gagát. Jegyét Levente vásárolta, így a fiatal könyvszerzőnél maradt a ticket.

Levente úgy döntött, lehetőséget ad olvasóinak arra, hogy vele tartsanak a koncertre. Azaz egyiküknek. Ám hogy lehetne közel 10 ezer, Facebookon is „lájkoló” ember közül választani? Éppen ezért játékra csábítja a fanokat. Azok pályázhatnak a 24 500 Ft-os jegyért, akik péntek 14.00 óráig a Libri.hu-n keresztül megveszik a Barbibébit, és válaszolnak egy kérdésre. A győztes pedig Levente mellett csodálhatja meg Gaga monumentális show-ját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek