Starity

A Spice Girls tagjai lefeküdtek egymással

2019. március 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel B nem mindennapi módon reklámozza a legendás lánycsapat újbóli összeállását...

hirdetés

Mel B Piers Morgan műsorában rántotta le a leplet egy évtizedes titkáról, nevezetesen arról, hogy annak idején, karrierjük csúcsán eltöltött egy éjszakát Geri Hornerrel.

Utálni fog azért, hogy ezt elmondom, de ez tény. Csak úgy megtörtént, aztán meg nevettünk rajta. Ennyi volt. Legjobb barátnők voltunk. Megesett. [...] Ő is és a férje is meg fognak ölni engem ezért a vallomásért

– magyarázta Mel B. A közönség soraiban ült egyébként Mel C is, ő azonban azt állította, nem volt tudomása a légyottról.

Egy, a csapathoz közel álló barát úgy számolt be a Metrónak, hogy mivel a közelgő Spice Girls-turné mindössze két hónapnyira van, a lányok szeretnék elkerülni, hogy bármi is veszélybe sodorja fellépéseik sikerét, ugyanakkor tisztában vannak azzal, hogy Mel B-nek nehézséget okoz tartani a száját. Elmondása szerint az, hogy kikotyogta a fenti titkot, komoly problémákat szülhet Geri és férje, Christian Horner között.

Mióta hozzáment Christianhoz, Geri keményen dolgozik azon, hogy lerázza magáról a régi image-ét, és a tökéletes stepfordi feleség képében szeretne tetszelegni. Miután eljárt a szája, Mel rögtön felhívta Gerit, hogy helyrehozza az általa okozott károkat

– nyilatkozta a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek