Starity

Rihanna babázni szeretne

2019. március 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi szépség olyan nagyon szeretne már anya lenni, hogy akár egyedül is belevágna a babaprojektbe.

hirdetés

Fotó: Instagram

Februárban ünnepelte 31. születésnapját Rihanna, ezzel együtt pedig egyre inkább sürgetőnek tartja az anyaság kérdését, ugyanis attól fél, kifut az időből.

Rihanna folyton babalázban ég, de még hezitál a családalapítás kérdésével kapcsolatban több okból kifolyólag. Imádja babusgatni a gyerekeket, mindig is anya akart lenni, de vagy a rossz időzítés vagy az elfoglalt időbeosztás az útjába állt

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy bennfentes, aki azt is tudni véli, hogy az énekesnő korábban úgy gondolta, Chris Brown lesz a gyermekei apja, ám mint tudjuk, ez a terve füstbe ment. RiRi jelenleg Hassan Jameellel randizik, ám kapcsolatuk nem komoly és akár nélküle is hajlandó lenne családot alapítani.

Rihanna tisztában van azzal, hogy ő egy sikeres és önmagában is elég erős nő ahhoz, hogy szingli anyaként is képes legyen helytállni. Gyakorlati anya szeretne lenni, vagyis nem tervez dadát felfogadni amennyiben gyereke születik. Minden idejét annak szenteli majd, hogy jó anya váljon belőle. Mióta érzi, hogy eljár felette is az idő, megfordult a fejében a gondolat, hogy talán le kéne fagyasztatnia a petesejtjeit. Már most alig várja, hogy anya legyen.

Az énekesnő tavaly a Vogue magazinnak adott interjújában maga is említette a fenti lehetőséget, ám akkor még csak viccnek fogta fel, hogy a húszas éveit hátrahagyva a harmincas éveibe lépett.

Oké, most hogy már harminc vagyok, mit kéne tennem? Aggódnom kellene? Lefagyasztatni a petesejtjeimet? Mit csinálnak az emberek harmincéves korukban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek