Starity

Elstartolt a Pretty Little Liars spinoffja! A rajongók máris előálltak egy teóriával

2019. március 24. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 20-án indult hódító útjára a Pretty Little Liars testvérsorozata, a The Perfectionists. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Elstartolt a Pretty Little Liars spinoffja! A rajongók máris előálltak egy teóriával
Fotó: Freeform

Az már korábban is köztudott volt, hogy az anyasorozatban Alison DiLaurentist alakító Sasha Pieterse és a Mona Vanderwaalt megformáló Janel Parrish szerepelni fognak a szériában, mely rögtön velük indította el a történetet és éppen az ő karaktereiknek köszönhetjük azt a rajongói teóriát, mely máris felütötte a fejét.

A Pretty Little Liars 2017 nyarán ott fejeződött be, hogy rendőrkézre került a zaklató A. D. szerepében tetszelgő Alex Drake (Troian Bellisario) és édesanyja, Mary Drake (Andrea Parker), akik valamilyen úton módon Franciaországba kerülnek, ahol Mona tartja őket babaháza fogságában. Akkor Mary megjegyzi, hogy Mona nem tarthatja őket bezárva örökké, mire Alex rákontrázik, hogy Dehogynem, hiszen ő Mona.. Csakogy a spinoff pilot epizódját látva a rajongók máris arra következtetnek, hogy a foglyok megtalálták a szabadulás útját, hiszen amikor Alison szembesíti Monát azzal, hogy úgy tudta, Franciaországban tartózkodik, az érintett így reagál:

Igen, jó is volt egy ideig, de végül az okok, melyek ott tartottak... kicsúsztak a kezeim közül, szóval visszatértem az Államokba, hogy olyasvalaminek szenteljem az időmet, ami jobban passzol a tehetségemhez.

Fotó: Freeform

Persze meglehet, hogy Mona véletlenül fogalmazott éppen így, ám tudjuk, ha a Pretty Little Liars világáról van szó, aligha hihetünk a véletlenek létezésében. Ami magát az epizódot illeti, bár elsősorban a már ismert karakterek körül forogtak az események, mellettük megismerhettük az újabb négyesfogatot Ava (Sofia Carson), Caitlin (Sydney Park), Dylan (Eli Brown) és Nolan (Chris Mason) személyében. A történet természetesen ismét több szálon mozog, rengeteg mellékszereplő is felbukkant, illetve némileg bepillantást nyerhettünk abba is, milyen az élet új helyszínünkön, Beacon Heightsban, illetve hogy mi motiválja a főbb karaktereket.

A pilot egyébként vegyes fogadtatásban részesült, ám többségében pozitív visszajelzést kapott a nézők részéről, akiknek többségét minden bizonnyal az anyasorozat rajongói teszik ki. Ahogy a Pretty Little Liarsben, úgy a The Perfectionistsben is visszaköszönnek az I. Marlene Kingtől megszokott történetépítő elemek, aki máris zseniális módon kuszálja a szálakat, noha a sztori egyelőre még be sem indult. A kérdés már csak az, vajon meddig sikerül lekötnie a nézők figyelmét? Sokan szkeptikusak, hiszen ez már a második próbálkozása, elvégre a Pretty Little Liarsnek 2013-ban már készített egy testvérsorozatot Ravenswood címmel, ám a széria kaszát kapott a tízrészes első évad után, pedig abban is akadtak ismerős karakterek az eredeti történetből...

Fotó: ABC Family / Freeform

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek