Starity

Új lemezén dolgozik Adele?

2019. március 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már közel négy év telt el azóta, hogy az énekesnő piacra dobta legutóbbi stúdióalbumát.

hirdetés

Bár 2017-ben Adele azzal az indokkal intett búcsút a zeneiparnak egy időre, hogy a családbővítésnek szeretné szentelni az elkövetkező éveket, az áhított második gyermek egyelőre nem érkezett meg a családba. Úgy tűnik, az énekesnő úgy döntött, hogy egy újabb gyermek világrahozása helyett egy albumon kezd el dolgozni, melynek rögzítését már meg is kezdte – legalábbis erre gyanakszunk abból a tényből kifolyólag, hogy Adele-t tegnap egy New York-i stúdió előtt kapták lencsevégre a lesifotósok.

A tizenötszörös Grammy-díjas énekesnő 2015 novemberében dobta piacra legutóbbi, szám szerint harmadik nagylemezét, a 25-ot, így a rajongók valószínűleg időszerűnek érzik a slágerlistákra való visszatérését. A fent említett korong egyébként olyan népszerű nótákat tartalmazott, mint a Hello, a When We Were Young és a Send My Love (To Your New Lover) – többek között. Ami Adele-t illeti, az énekesnő korábban is annak volt híve, hogy a jó munkához idő kell: 2008-ban megjelent bemutatkozó lemeze, a 19 után három évet kellett várni a 21 címet viselő folytatásra, majd további négyet a 25-ra.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek