Starity

Öt év után újra szingli Puskás Peti

2019. március 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a közösségi oldalakon közzétett közleményben tudatta, hogy barátnőjével külön utakon folytatják.

hirdetés

Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben. Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább. Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról. Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, melyet reméljük, hogy a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követtek

– olvasható a bejegyzésben, melyet Puskás Peti nemrég tett közzé. Az énekes továbbá arra kért mindenkit, tartsák tiszteletben döntésüket és érzéseiket, a továbbiakban pedig se ő, se Angéla nem kívánják kommentálni a szakítást és azt taglalni, mi vezetett a döntés meghozataláig.

Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek