Starity

Így néz ki smink nélkül Carrie Underwood

2019. április 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves énekesnő az edzőteremből posztolt egy smink nélküli szelfit, megmutatva, hogy bizony ő is ugyanolyan, mint bármelyikünk.

hirdetés

Fotó: Instagram

Carrie Underwood januárban adott életet férjével, Mike Fisherrel közös második gyermekének, Jacobnak, és természetesen azóta is az edzőteremben izzad, hogy visszanyerje korábbi alakját. Ezt már jóformán sikerült is elérnie, ám nem titok, hogy a sport nagyon fontos számára, így ha csak teheti, megdolgoztatja az izmait – így tett a hétvégén is és egy szelfi közzétételével megmutatta, hogyan néz ki, amikor nem visel sminket.

Amikor az arcod olyan színt ölt, mint a felsőd, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy jót edzettél

– írta a kép mellé, majd egy tréfával folytatta:

Kivéve, ha kék a felsőd, mert akkor nem árt aggódnod. (Bocsi az anyukás viccért!) Ezeket a képeket a tegnapi edzésem után csináltam. (Ma a lakást takarítom ki, ami abszolút felér egy vasárnapi tréninggel.)

Carrie egyébként pár hete osztotta meg rajongóival, hogy második terhessége után sokkal nehezebb dolga van a felszaladt kilók ledolgozásával, mint első  terhessége után volt. Bevallása szerint nem tud olyan gyorsan és olyan sokat futni, mint korábban és ugyanez igaz a súlyemelésre is: nem bír annyit, mint régebben bírt, de ez nem tartja vissza attól, hogy lemenjen a konditerembe és kőkeményen odategye magát az elérendő cél érdekében.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

smink arc makeup szelfi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek