Starity

Evan Peters nem fog szerepelni az Amerikai Horror Story legújabb évadában

2019. április 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész bejelentette, hogy ezúttal szabadságra megy és kihagy egy évadot a horrorsorozatból.

hirdetés

Fotó: FX

Evan Peters a kezdetek óta kulcskaraktereket alakít az Amerikai Horror Storyban, mostanra azonban érezhetően besokallt a karakterektől, akiket rendre alakítania kell, ezért úgy döntött, megpihen egy kicsit. A színészt a WonderCon elnevezésű rendezvényen faggatták a széria új évadáról, mellyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy

Kihagyok egy évadot.

A rajongók számára ez aligha lehet meglepő információ, hiszen Peters már tavaly, a GQ-nak adott interjújában is pedzegette, hogy bele van fáradva a rosszfiú szerepkörébe.

Egész egyszerűen kimerítő. Olyan szinten fárasztó mentálisan, hogy az ember vissza se akar menni, de nyilván ez elkerülhetetlen, hiszen visszatérünk bizonyos helyszínekre forgatni, végül pedig megtanulsz beletörődni. Képzeld el a szituációt, hogy ülsz a dugóban és azon kapod magad, hogy ordítasz. Mi a fene? Ez nem én vagyok!

– nyilatkozta akkor a színész, ezúttal pedig meg is magyarázta akkori szavait:

Azt hiszem, teljesen kiégtem. Szabadságra megyek, újragondolom a dolgokat, csökkentem a rám nehezedő nyomást és igyekszem tisztába jönni azzal, mit is akarok csinálni. Nem mintha nem akartam volna elvállalni ezeket a szerepeket, akartam őket, de most zenélni szeretnék.

Ami a küszöbönálló évadot illeti, állítólag egyelőre csak Evan exe, Emma Roberts és Gus Kenworthy szerződött le, de sokan várják, hogy a készítők bejelentsék: Sarah Paulson is szerepelni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek