Starity

Film készül a Sex Pistolsról

2019. április 03. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Queen, a Mötley Crüe és Elton John után újabb zenei ikonok történetét viszik filmre.

hirdetés
Film készül a Sex Pistolsról

Úgy fest, jó üzlet megfilmesíteni a rocklegendák életét, most pedig a fenti előadók után a Sex Pistols van soron. Igaz ugyan, hogy az együttes tagjainak életébe már beletekinthettünk az 1986-ban bemutatott Sid & Nancy című film keretein belül, bár az a mű sokkal inkább a tragikus sorsú basszusgitárossal és nem kevésbé balhés kedvesével foglalkozott, mint magával a Sex Pistolsszal.

A Starlight Films állítólag már másfél éve dolgozik az egykor nagy népszerűségnek örvendett punkbanda történetének filmrevitelén, ugyanis Ayesha Plunkett filmkészítő szerint a Bohém rapszódia sikere bebizonyította, hogy napjainkban igenis szomjazik a közönség az „életszagú” alkotásokra.

A Loudwire jóvoltából azt is megtudhattuk, hogy a film forgatása még nem startolt el, de hamarosan kezdetét veszi a casting. A készítőknek egyébként nincs könnyű dolguk, hiszen a 'Pistols durván három éven át volt aktív 1975 és 1978 között, azidő alatt pedig bár sikerült maradandót alkotniuk, ám legjelentősebb tettük mégis az volt, hogy ennyi idő is elég volt számukra ahhoz, hogy teljesen megreformálják a punk- és rockzenei kultúrát és örökre beírják magukat a zenetörténelem könyvébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek