Starity

Gigi Hadid sírva adott interjút

2019. április 03. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség úgy érzi, a dolgok kiestek az irányítása alól – többé már nem akar egy „csini pofi” lenni.

hirdetés

Gigi Hadid gyerekkora óta a reflektorfényben van ismert szüleinek köszönhetően, ám ez sem készíthette fel arra, mi vár rá, amikor majd a maga útját kell járnia. Mióta betört a köztudatba, egyre több világmárka szeretné alkalmazni őt, ezzel együtt pedig státusza is megváltozott, hírneve pedig meghaladja szüleiét.

Az ismertséggel kapcsolatban megvannak a magam hullámvölgyei. Mindig is önmagam miatt vágytam a sikerre. Szerettem volna támogatni magam, eljutni arra a szintre, ahol kreatív szempontból szabad lehetek, ugyanakkor több befolyással lehetek az életem alakulására. A hírnév olyasvalami, amivel jelenleg is küszködök és amiről nap mint nap sokat tanulok. Ez határozottan egy tanulási folyamatnak felel meg, általa sokat megtudtam önmagamról – megtanultam őszintének lenni magammal, ünnepelni magam és megtanultam, hogyan legyek határozott, amikor arra van szükség. Szeretnék mindig kedves lenni, de ez nem jelenti azt, hogy hagyom az embereknek, hogy hasznot húzzanak belőlem

– magyarázta a könnyeivel küzdve a modell a Varietynek, majd így folytatta:

A hírnév által úgy érzed, kicsúsztak a dolgok az irányításod alól. Ez kemény. Az emberek ítélkeznek feletted. Óriási szalagcímeket gyártanak vagy csak véleményeket fogalmaznak meg rólad egy-egy momentum vagy épp egy általad elkövetett hiba alapján. (...) Mindig igyekeztem tanulni és fejlődni, amikor hibát követtem el vagy olyasvalamit tettem, amire nem voltam büszke. Rengeteg energiát ad, ha lehetőségem adódik találkozni az emberekkel és megmutatni nekik a valódi személyiségemet, mert ilyenkor úgy érzem, én irányítom azt a pillanatot.

A modell továbbá azt is megosztotta, hogy nem a külsejéről szeretne ismert lenni, hanem sokkal jobban örülne, ha úgy emlegetnék, mint egy okos lányt vagy egy olyan röplabda játékost, aki remek passzokat ad a csapattársainak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek