Starity

Végéhez közeledik a Szeplőtelen Jane! Elérzékenyültek a sorozat sztárjai az utolsó felolvasáson

2019. április 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány epizód maradt a vígjátéksorozat fináléjáig, ám a színészek hamarosan befejezik a forgatást.

hirdetés

Justin Baldoni tegnap este tett közzé egy szelfit, melyen őt láthatjuk Szeplőtelen Jane-ben szereplő kolléganői, Gina Rodriguez és Yael Groblas társaságában, a felvételen pedig mindhárman a könnyeikkel küszködnek. Ez aligha meglepő, ugyanis a stáb tagjai aznap vettek részt a sorozat utolsó felolvasásán, vagyis rövidesen befejezik a jelenleg is futó ötödik és egyben utolsó évad forgatását.

Fotó: Instagram

Öt éven keresztül minden héten volt egy felolvasás... ez volt az utolsó. A búcsú mindig nehéz. Együtt nőttünk fel. Nagy pillanatokon mentünk keresztül együtt. Örömön és fájdalmon. Ezek valós barátságok, nem pedig a show kedvéért köttetett cimboraságok. Ezennel lezárul egy korszak, ugyanakkor számtalan fantasztikus dolog veszi kezdetét. A műsor rengeteg szépséget hozott az életünkbe. Millió könnyet, de ezek a hála könnyei. Nagyon fog hiányozni ez a család, de készen állok arra, amit az élet tartogat számomra... de még nem most. Még van három közös hetünk, amit szeretnék kiélvezni. Olyan nagyra értékelem, ahogyan titeket, srácok, amiért hétről hétre nyomon követtetek minket, beengedtetek az otthonotokba és a szívetekbe

– írta a színész. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek