Starity

Hallgasd meg nálunk a BLACKPINK új minialbumát!

2019. április 07. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelent meg a dél-koreai kvartett új minialbuma. Hallgasd meg nálunk újdonságukat!

hirdetés

Kilenc hónap elteltével sor került a BLACKPINK dél-koreai visszatérésére. Kill This Love címmel illetett második minialbumuk április ötödikén került világszerte a streaming szolgáltatók újdonságai közé, s a megjelenéssel egyidejűleg a korong névadó dalához forgatott videoklip is elérhetővé vált.

A YG Entertainment intenzív, ritmusos szerzeményt és dinamikus koreográfiát ígért, amit meg is kapott a rajongótábor, valamint a klip képivilága is hozza a megszokott színvonalat.

A csapat az új klipjével egymás után dönti meg és állítja fel az új rekordokat, íme pár adat (a teljesség igénye nélkü). A 10 milliós nézettséget 4 óra és 13 perc alatt sikerült elérniük; 24 óra leforgása alatt már több mint 49 millió volt a kattintások száma; két nap 14 óra és 15 perc kellett  a 100 milliós megtekintéshez. Plusz amíg az egymillió like-ot fél óra alatt szerezték meg, addig a kétmillliót két óra alatt. Továbbá a dal az iTunes listáján 36 országban szerezte meg az első helyet.

Négy vadonatúj track + a korábbi 뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU) nótájuk remix változata kapott helyet a lemezen. Hallgasd meg alább!

A fizikai formátum két verzióban szerezhető be: Black és Pink.

A borítóképek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek