Starity

Így marad formában Emily Ratajkowski

2019. április 08. 11:11   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell híres karcsú alakjáról, és gyakran meg is mutatja magát Instagramon. Ám annak ellenére, hogy rendkívül atletikus fizikummal rendelkezik, nem követ semmilyen különleges diétát.

hirdetés

Reggel péksüteménnyel indít

Emily Ratajkowski minden reggel egy kouign amann nevű édes péksüteménnyel és egy csésze fekete kávéval kezdi a napot.

Az ebéd általában valami könnyű

Az ebédem általában valamilyen saláta vagy szendvics. Ha forgatáson vagyok, ott sokkal könnyebb elcsábulni, mert van catering. De rendszerint mértékkel eszem mindenből.

- mondta a modell.

Azért ő is megjutalmazza magát néha

A modell úgy nyilatkozott, nem igazán nassolós típus, de egy finom cupcake-nek vagy croissant-nak semmiképpen sem tud ellenállni.

Imádja a húst

Nagyon szeretem a húst, és igényem is van a vastartalmú dolgokra. Ezért aztán senki sem lát engem egy teljesen egyszerű salátát enni, ez biztos. Az egyensúlyra törekszem, hogy a testem energiát kapjon de azért egészséges is legyen, amit beviszek.

- mesélte Emily.

Nehezen illeszti be az edzést a mindennapjaiba

Mint mindannyiunknak, a modellnek is kihívást jelent, hogy a napi rohanás közben időt találjon a testedzésre. Így a szabadnapjain leginkább kirándul és jógázik.

Ritkán eszik otthon

Emily elárulta, hogy ritkán eszik otthon, inkább beül valahová – így a társasági életét is sikerül fenntartania. Szinte bármit elfogyaszt, de a kedvence a kínai és az olasz konyha.

 via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek