Starity

Nikolas és Veca együtt? Nincs több találgatás

2010. november 04. 14:02   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A második élő X-Faktor-adásban Balázs ültette mindenki fülébe azt a bizonyos bogarat. Mi van Janicsák Veca és Takács Nikolas között? Nikolas most elárulta.

hirdetés
Nikolas és Veca együtt? Nincs több találgatás

Takács Nikolas és Janicsák Veronika két tehetséges, szép, korban összeillő X-faktoros versenyző. Tisztaságmániájukban is hasonlítanak egymáshoz – talán ezért is kelt szárnyra az a híresztelés, miszerint Nikolas és Veca között több van, mint puszta barátság. Az énekes az X című adásban árulta el, hogyan is viszonyulnak egymáshoz igazán.

„Vecával nincs semmi gond, de én nem vagyok most olyan lelki állapotban… Vagyunk annyira okosak és intelligensek – érzelmileg is –, hogy tudjuk, mit szabad és mit nem. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy megalapozzuk a zenei karrierünket. Nem feleséget keresni jöttem!” – mondta Nikolas, ezzel rácáfolva Sebestyén Balázs célozgatására.

A két énekes egyaránt látható az X-Faktorban, a legjobb 9 között, ugyanis Nikolas is és a „párbajhős”, Veca is továbbjutott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek