Starity

Travis Clark Demi Lovatóról beszélt

2010. november 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Travis Clark jó barátja Demi Lovatónak, így tudja, hogy mit lehet elhinni a Demiről szóló pletykákból, és mit nem.

hirdetés
Travis Clark Demi Lovatóról beszélt

Travis Clark és Demi Lovato neve együtt talán a We'll Be a Dream című duettből ismerhető. Azóta tudjuk, hogy a két fiatal jó barátja lett egymásnak, találkozgattak is egy párszor.

A srác beszélt vele telefonon, így tudott nyilatkozni is a lány helyzetéről:

– Sokat beszélek Demivel telefonon, így tudom, hogy a sok pletyka közül mi volt az igazság, mert sok kitaláció volt köztük. Ez mindenkinek kemény, átélni, amikor nyilvánosság előtt ilyen történik az emberrel. Rehabilitációra ment, és a mélyvízbe süllyedt.

Ez egy „Ne hidj el mindent, amit hallasz” történet. Sajnos sokan elhitték azt is, ami nem igaz. Hála a sok pozitívumnak, könnyebb neki. Az emberek támogatják őt, de valójában nem tudják, hogy mi igaz és mi nem. Azt akarta, hogy tudják egyes személyek, hogy mikor van rájuk szüksége. Arról van szó, hogy néhány rajongó simán bedől a különböző pletykáknak.

Emlékszem, amikor Demivel egy városban voltunk, találkoztunk, nagyon jót buliztunk. Az őrült rajongók sikoltottak, hogy itt van Demi Lovato, aláírást kértek meg hasonlók. De én tudom, hogy ő teljesen normális lány, ezért tudom, hogy annyira nem súlyos a probléma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek