Starity

Őszintén vallott pánikbetegségéről Perrie Edwards

2019. április 18. 23:11   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perrie az egyik legnagyobb közösségi oldalon vallott rajongói előtt a pánikrohamairól és szorongásáról.

hirdetés

Rengeteg híresség nyílt már meg rajongói és a világ előtt az egészségével kapcsolatban, így tett most a Little Mix énekesnője, Perrie is, aki ezzel szeretné tudatni rajongóival, hogy nincsenek egyedül. 

Az elmúlt pár évben szorongással és pánikrohamokkal küzdöttem. Amikor először éreztem a szorongás hatásait, azt hittem elvesztem az eszem és ez megrémített. Annyira egyedül éreztem magam, és mintha én lettem volna az első ember a világon, aki ezt megtapasztalja.

– kezdte az énekesnő.


Fotó: Instagram/Perrie Edwards

Az első pánikroham annyira intenzív és elsöprő volt, úgy éreztem, mintha szívrohamom lenne, annyira féltem és összezavarodtam, és fogalmam sem volt mi történik velem. Nem vagyok biztos benne, hogy mi indította el az elsőt, de hamarosan folytonossá vált, és egy nagyon sötét helyen találtam magam, magányosan és félve. Voltak körülöttem emberek, de nem tudtam nekik elmondani mi történik velem és miért. Annyira rossz hatással volt rám, hogy a házat sem akartam elhagyni. Kiléptem az ajtón és szükségét éreztem annak, hogy egyenesen visszamenjek. Teljesen elvette az életem.

Azóta szerencsére a fizikai tünetei elmúltak, azonban a szorongással még mindig küzd, és szerinte ez mindig is az élete része marad. Elmondása szerint néha úgy érezte, mintha egy fogoly lenne a saját fejében, és hogy ez a világ legtermészetellenesebb dolga, mégis ez segített neki felfedeznie, hogy nincs egyedül és nem ő az egyetlen ember, aki ezzel küzd.

Hogy legyőzze nehézségeit kezelésre járt, valamint sokat beszélgetett szeretteivel. Korlátozta idejét a közösségi oldalain is, ami néha úgy éreztette vele, mintha csapdában lenne.

Nem akarom többé elrejteni. Szorongással küzdök és azt akarom, hogy mindannyian tudjátok, hogy ha szorongással küzdötök, nem vagytok egyedül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek