Starity

Újra akcióban Charlie angyalai

2010. november 04. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Charlie Angyalai sorozat világszerte nagy népszerűségnek örvendett. Most, Drew Barrymore úgy döntött, hogy újra életre kelti a három angyali lányt, hogy akcióba lendüljenek egy tv sorozat keretében.

hirdetés
Újra akcióban Charlie angyalai

Drew Barrymore annyira megszerette az általa alakított Dylan karakterét a Charlie angyalai című filmben, hogy most rendezői székbe ült, és produkciós cégével elkezdték tervezni a három népszerű lány új kalandjait. 

Az új tv-sorozatot 2011 januárjában kezdenék el forgatni, és az ABC csatornán látna napvilágot a kész show. Az első epizódot Miamiban vennék fel. A híresztelések szerint a három angyal szerepére is már megvannak a megfelelő emberek. Drew úgy gondolja, hogy a tökéletes választás a Gossip Girl sztárja, Blake Lively és a szexi Megan Fox lenne egy-egy angyal szerepére a készülő sorozatban.

Több spekuláció kezdődött meg, hogy vajon ki fogja alakítani a harmadik főszereplőhölgyet. Olyan nevek merültek fel, mint Miley Cyrus, Kristen Bell vagy Gabrielle Union. A sorozat előmunkálatai megkezdődtek, már csak az maradt a kérdés, hogy vajon a sztori harmadik „feldolgozása” is ugyanannyira leköti-e majd a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek