Starity

Öt hasznos tanács, hogyan pakolj a bőröndödbe

2019. április 23. 12:12   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt elkezdődik a nyaralási szezon, érdemes néhány dolgot figyelembe venni.

hirdetés

Steph Korey és Jen Rubio, az Away bőröndmárka alapítói összeállították azt az öt fontos dolgot, amely segíthet a pakolásban. 

1. Ne göngyöld össze a ruháid!

Jen Rubio: Annak ellenére, hogy most reneszánszát éli ez a módszer, az utazás végén csak gyűröttebbek lesznek a ruháid. Sokkal eredményesebb, ha vékonyan összehajtogatod őket. Én a bőröndben mindig egy helyre teszem a felsőimet, aztán a nadrágjaimat, és végül egy külön kis zacskóba a fehérneműimet. 

2. Ne pakold túl a kézipoggyászod!

Jen Rubio: A legnagyobb hiba, amelyet az utazóknál látok, hogy túl sok dolgot pakolnak a kézipoggyászukba. Nem szoktam az összes outfitemet kitalálni, de általában semleges színű ruhákat választok, így legalább azt érzem, végtelen variáció áll rendelkezésemre. A cipők foglalják el a legtöbb helyet, tehát ebből is olyanokat választok, amelyek többféle ruhához viselhetők, például lapos talpú szandálokat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Away (@away) által megosztott bejegyzés,

3. Használj vákuumos tárolózsákot!

Steph Korey: Így maximálisan kihasználhatod a bőröndödben található összes helyet, ráadásul a ruháid sem lesznek gyűröttek. 

4. Ne dobálj össze mindent!

Steph Korey: Ahelyett, hogy egy kupacba összedobálnád az összes holmid, próbáld meg szeparálni őket: én mindig bezacskózva, a bőröndöm bal oldalára teszem a fürdőszobai kellékeket, cipőket és egyéb tárgyakat, míg a jobb oldalára kerülnek a ruhák. 

5. Viseld azt a repülőn, amiben kényelmesen érzed magad!

Jen Rubio: Ahelyett, hogy helyet spórolnál a bőröndödben azzal, hogy több réteg ruhát magadra húzol, érdemesebb olyan szettet választani, amelyben kényelmesen érzed magad. Azt, hogy milyen hőmérséklet lesz a fedélzeten, soha nem lehet tudni, ezért a biztonság kedvéért hasznos bepakolni egy vékony takarót vagy sálat a kézipoggyászba. 

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek