Starity

Édesapja kitagadta Dér Henit

2019. április 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy friss interjúban vallott hányattatott sorsáról, amikor édesapja azt éreztette vele, nem elég jó neki.

hirdetés

Fotó: Instagram

A legtöbb apuka szívesen hordja tenyerén a kislányát, Dér Heni családjában azonban ez nem volt így. Az énekesnő bevallása szerint édesapja soha nem titkolta előtte, hogy fiúgyermekben reménykedett, és kézzel-lábbal tiltakozott Heni énekesnői karrierje ellen.

Azt mondta nekem: ne legyél énekesnő, azok mind k*rvák. Miért akarsz bárban énekelni? Legyél orvos, ügyvéd. Doktor legyen a neved előtt. Hadd legyek rád büszke, ha már nem lettél igazi férfi. (…) Amikor jött a tehetségkutató, egy nagyon erős kettősség volt bennem. Melyiket válasszam: apámat vagy a zenét? Azt mondtam, jó, feljövök, és megpróbálom a Megasztárt. Apukám akkor azt mondta: kitagad, mert kezelhetetlen lány vagyok. Nem is jött el nekem drukkolni egyszer sem, és anyukámat is eltiltotta

– elevenítette fel Lilu műsorában Heni, aki azt állítja, apukája ma már egészen más véleményen van róla és karrierjéről, mi több, büszke az általa elért teljesítményre.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek