Starity

Szűcs Judith: „Anyunak 36 terhessége volt”

2019. április 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 65 éves énekesnő a Story magazinnak adott interjújában elevenítette fel a múltat.

hirdetés
Szűcs Judith: „Anyunak 36 terhessége volt”
Fotó: RAS-archívum

Szűcs Judith soha nem csinált titkot abból, hogy gyerekkorát szerény körülmények között töltötte, ugyanis családja nem volt túl vagyonos, ám ennek ellenére a legnagyobb boldogságban és szeretetben élt szüleivel és testvéreivel, azonban van valami, amiről korábban nem sok szót ejtett – édesanyja több gyermeket is elveszített.

Sokszor és sokan kérdezték már tőlem, ha ilyen nagy szegénységben éltünk, miért vállaltak a szüleim öt gyereket? Ők úgy gondolták, amit Isten ad, azt örömmel kell fogadni. Anyunak 36 terhessége volt, nyolc gyereket szült meg, a többi spontán elment. A nyolc gyerekből pedig csak mi öten értük meg a felnőttkort

– elevenítette fel Judith, aki hozzátette, édesanyja volt az összetartó erő a családban, és amióta ő maga is édesanya, még rosszabb belegondolnia, mit élhetett át anyukája, amikor sorra veszítette el gyermekeit, mindezt ráadásul úgy, hogy ő soha nem hallotta panaszkodni.

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek