Starity

Tyra Banks visszatért és nevet változtatott

2019. május 09. 19:07   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell a Sports Illustrated magazin címlapján debütált, és elmesélte, miért választott új nevet.

hirdetés

Tyra Banks 2005-ben ugyan visszavonult a modellkedéstől, most mégis visszatért, és a Sports Illustrated fürdőruhás magazin címlapján bizonyította be, hogy még mindig helytáll. Tyra a vele készült interjúban elárulta, mostantól a BanX nevet fogja modellként használni, hogy visszatérését ezzel is jelölje.

Általában a modellek csak a keresztnevüket használják, mint Iman. De én meg akarom fordítani ezt a hagyományt, és a vezetéknevemet választom. Valami ismerőst akartam újjá varázsolni. 

- nyilatkozta a 45 éves modell, aki elmondása szerint nem készült külön a fotózásra. Bár tervezte, hogy visszahozza a régi képeken látható formáját, végül úgy döntött, felesleges ezt erőltetni, és inkább a pizzát választotta. Tyra nagy mérföldkövet tudhat magáénak a Sports Illustrated magazinnál, ugyanis ő volt 1997-ben az első afroamerikai modell, aki a címlapján szerepelt. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek