Starity

Ezek voltak a legrövidebb celebházasságok

2019. május 14. 08:08   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány sztár esetében a holtomiglan-holtodiglan csak pár pillanatig tartott.

hirdetés

Britney Spears és Jason Alexander

Embed from Getty Images

Az 55 órás házasságot az énekesnő gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel kötötte meg, sokak szerint itt kezdett megromlani Britney lelkiállapota. A vegasi bulizásból átcsapott esküvő azonban a következő hét hétfőjén már érvénytelen is lett.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Embed from Getty Images

Kim Kardashian a valóságshow-ja keretében, nagy csinnadrattával ment férjhez a kosaras Chris Humphries-hoz, de elég egyértelmű vot, hogy a pár nem húzza sokáig. Így is lett, 72 nap múlva elváltak, és véget ért a románc.

Cher és Gregg Allman

Embed from Getty Images

Pár nappal azután, hogy az énekesnő elvált Sony Bonótól, máris hozzáment a rocksztár Gregg Allmanhoz. 9-10 nap múlva beadta a válókeresetet, ám a sztárok közben kibékültek, és néhány évig még együtt maradtak. 

Dennis Rodman és Carmen Electra

Embed from Getty Images

A két sztár igazi vegasi esküvőt tartott 1998-ban, de Rodman két héttel később érvényteleníteni szerette volna a papírokat, mondván zavart állapotban volt, mikor a frigyre sor került. Fél évvel később el is váltak, Carmen pedig úgy nyilatkozott, hogy a házasságuk "a legrosszabb" volt.

Pamela Anderson és Rick Salomon

Embed from Getty Images

A pókerjátékos és a Baywatch-sztár először 2007-ben házasodott össze, két hónap múlva mégis szakítottak. 2014-ben újra megpróbálták, hogy aztán egy évvel később elváljanak.

Bradley Cooper és Jennifer Esposito

Embed from Getty Images

A két színész 2006 decemberében, Franciaországban kötötte össze életét, ám négy hónappal később elváltak. Cooper szerint "mindketten belátták, hogy nem működik."

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek