Starity

Mariska nem érzi magát szexszimbólumnak

2010. november 05. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariska Hargitay, a magyar származású Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő nem érzi magát szexszimbólumnak, és bevallása szerint nem is szeretne azzá válni.

hirdetés
Mariska nem érzi magát szexszimbólumnak

Mariska Hargitay, az USA-ban híres és ünnepelt sorozatsztár a szépségről beszélt. Ez nem is oly meglepő tőle, hisz nem sokan tudják, hogy édesanyja az 50-es éves szexszimbóluma, Jayne Mansfield. Pont a szőkeség kapcsán került szóba az is, mi szerint Mariska nem érzi azt, hogy az ő dolga lenne szexszimbólumnak lenni.

Mariska édesapja, Mickey Hargitay egykori testépítő. Eme két ember génjeit örökölve azonban nem csoda, hogy Mariska nem csúnya. Elmondása szerint nem érdeklik a külsőségek, és szülei révén lett volna bőven alkalma kihasználni a csillogást, ezt azonban ő sosem tette. Nem érezte jól magát benne.

Mariska elmondta a ShowBizSpy-nak, hogy szerinte szexszimbólumnak lenni nem az ő dolga, inkább csodálja szüleit és amit ők ketten elértek. Nos, igen szerény a színésznő, ám volna mire büszkének lennie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek