Starity

Nick Lachey és Vanessa Minnillo jegyesek

2010. november 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Lachey és Vanessa Minnillo közt teljes a boldogság, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hivatalosan is megerősítették: megtörtént az eljegyzés.

hirdetés
Nick Lachey és Vanessa Minnillo jegyesek

Majdnem négy éves randizgatás után a két sztár úgy döntött, összekötik életüket. „Tökéletesen boldogok és izgatottak vagyunk az eljegyzés miatt, és egy csodálatos jövőbe tekintünk” – nyilatkozta a sztárpár.

Nick és Vanessa Nick 2006-os Jessica Simpsontól való válása után kezdtek járni, s eddig botrányoktól mentes életet éltek, óvták kapcsolatukat a nyilvánosságtól.

Vanessa még ebben az évben elmondta a Parade-nek, hogy szerinte a legfontosabb egy párkapcsolatban Hollywoodban a kommunikáció, mivel annyi a pletyka, hogy ez egymásnak ugraszthatja a párokat. „Szükség van arra, hogy kimondjuk, és meghallgassuk a másikat az álokról, a bánatról, a csalódásról, és az örömről. Ez az egyetlen módja, hogy megtaláljátok a békét.” Nos, talán ez az álomgyári mértékkel nézve igen hosszú kapcsolatuk titka.

Sok boldogságot a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek