Starity

Véres karácsonnyal ér véget a Mr. Robot

2019. május 26. 00:12   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mr. Robot című Golden Globe-díjas thrillersorozat utolsó évadának epizódjai 2019 végére várhatóak.

hirdetés
Véres karácsonnyal ér véget a Mr. Robot
Fotó: USA Network

A sikersorozat harmadik évada 2017 őszétől volt látható az USA-ban; a negyedik, egyben záró évad a Bohém rapszódia sztárjával, az Oscar-díjas Rami Malekkel idén év végére várható.

Az alkotó, Sam Esmail egy igen korai karácsonyi ajándékot adott a rajongóknak – írja a Entertainment Weekly.

Csütörtökön került ki a netre egy kép egy üzenettel, amely arra buzdítja a rajongókat, hogy a sorozat záró évadának rejtett információjáért látogassák meg ezt az oldalt.

Még idén sor kerül a Mr. Robot utolsó évadának premierjére. Erre az évadra nagyon büszke vagyok és már alig várom, hogy megoszthassam a rajongókkal. [...] 2015 karácsonyán játszódik majd, de egy lépéssel még továbbviszem. Az utolsó évad tele lesz válaszokkal, hackeléssel és vérrel

- mondta Esmail.

Rami izgatottan várja a befejezést:

Feltétel nélkül bízom Samben, szóval, ha úgy gondolja, így tudja lezárni a történetet, akkor vele vagyok. Elmondhatom, hogy nagyon hatásos, érzelmes, és úgy gondolom, nagyon jól kigondolt ennek a történetnek és a sorozatnak a befejezése. Különleges. Minden tiszteletem ezé az emberé, és amit tett ebben az évadban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek