Starity

'80-as évek hangzásával tért vissza Adam Lambert

2019. május 30. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Queen frontembere új hangzásban próbáltatta meg magát; elismerést kapott Taylor Swifttől és a rockbanda tagjaitól is.

hirdetés

Adam Lambert ismert hosszú kihagyásairól a zenében: egy-két munkája között általában eltelik három-négy év. 2019-ben azonban végre megerősítette, hogy új zenével fog jelentkezni, és ehhez egy ízelítőt ki is adott: a Feel Something a mentális megpróbáltatásairól szólt. Az énekes elismerte, hogy évekig depresszióval küzdött, ami szintén lassította a stúdiómunkálatait.

Lambert viszont hamar hozzátette, hogy ez a dal tényleg csak egy betekintő abba, ami érkezik, és nem a tényleges első kislemeze. Az első single végül a New Eyes elnevezést kapta, és a Feel Something után három hónappal jelent meg. 

A videoklipben Lambert hosszú hajjal és a '80-as éveket idéző ruhatárral látható. Taylor Swift a következő sorokkal osztotta meg a dalt:

Szeretem, amikor az előadók valami igazán újban próbálják ki magukat! Hallgassátok meg a New Eyes-t Adam Lamberttől, nekem nagyon tetszik.

Az új dala az American Idol fináléjában is felcsendült, először élőben:

Adam Lambert elárulta továbbá, hogy új lemezének Velvet lesz a címe, és még idén megjelenik. Az album producere önmaga volt, és teljes csapatváltás is történt körülötte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek