Starity

Naomi Scott hálás Jázmin hercegnő daláért

2019. május 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég debütált a mozikban az Aladdin élőszereplős feldolgozása, amelyben Jázmin hercegnő új, saját dalt kapott, amiért az őt alakító Naomi Scott kimondottan boldog.

hirdetés
Naomi Scott hálás Jázmin hercegnő daláért
Fotó: Disney

A múlt héten debütált a mozikban az Aladdin című mese élőszereplős változata, amelyben kisebb-nagyobb változtatások történtek; ahogyan arról beszámoltunk, Jázmin hercegnő ikonikus kék ruháján kívül több jelmezt is viselt a filmben Naomi Scott.

A színésznő azonban nem a szebbnél szebb ruhák miatt a leghálásabb: a hercegnő a filmben ugyanis új dalt is kapott. Naomi Instagram-oldalán fejtette ki véleményét a Speechless című szerzeményről.

Hihetetlenül áldottnak érzem magam, amiért én adhatom elő ezt a dalt az Aladdinban. A legendás Alan Menken, Benj Pasek és Justin Paul géniuszok által írt dal jelentése és üzenete nagy súlyt hordoz. Számít a hangotok, nagyon fontosak vagytok és mindannyiunknak megvan a szerepe ebben a zavaros világban. Harcolnotok kell az igazságtalanság ellen, még akkor is, ha a kevés esélyetek van, mert sosem tudhatjátok, milyen falakat döntötök le a jövő generációinak.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek