Starity

Már csak két hét és ismét Scooter a Budapest Parkban!

2019. június 03. 16:04   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy szinte minden évben, ezen a nyáron is várhatóan telt házas buli lesz a Budapest Parkban Június 15-én a Scooter fellépésével.

hirdetés
Már csak két hét és ismét Scooter a Budapest Parkban!
Fotó: Budapest Park

Ahogy szinte minden évben, ezen a nyáron is várhatóan telt házas buli lesz a Budapest Parkban június 15-én a Scooter fellépésével.

Az 1993-ban alakult hamburgi csapat évek óta töretlen népszerűségnek örvend. H.P. Baxter egyéni előadásmódja az egyik legismertebb Techno zenekarrá emelte a Scootert, több mint 80 rangos nemzetközi elismerést kaptak, és 30 millió albumot adtak el.

Bár a tagok cserélődtek az évek folyamán, a frontember H.P. Baxxter, (Hans-Peter Geerdes)  ugyanolyan lázba tudja hozni a közönséget, mint a kilencvenes évek közepén. A stílus nem sokat változott, sok régebbi, a 60-as 70-es és 80-as években szerzett listavezető szám technosított feldolgozásával lettek híresek a saját szerzemények mellett.

Zenéjük nem csak a retro szerelmeseinek tetszik, rengeteg rajongójuk van a fiatalabb generációból is. Az együttesnek saját magyarországi rajongói oldala is van több mint háromezer követővel. Legújabb számuk pár napja jelent meg God Save the Rave címmel:


Aki nem szeretne lemaradni, még vásárolhat jegyet a küzdőtérre, a kiemelt helyek már mind elkeltek. 

További információk és jegyek itt: https://www.budapestpark.hu/events/scooter-20190615

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek