Starity

Kellemetlen helyzetbe került Alice Chater a repülőgépen

2019. június 04. 11:11   |   Szerző: simplegirl.

A 24 éves énekesnő Twitter-oldalán számolt be rajongóinak arról, hogy kellemetlen és szörnyű helyzetebe került az American Airlines egyik repülőgépén.

hirdetés
Kellemetlen helyzetbe került Alice Chater a repülőgépen
Fotó: Mark Hayman / The Fabolous Magazin

Alice Chater nem ajánlja senkinek az American Airlines légitársaság repülőgépeit: rosszul lett az utazás közben, a személyzet pedig nem segített neki, sőt kellemetlen helyzetbe hozta őt. Így tweetelt ezzel kapcsolatban:

Megvolt a legszörnyűbb emlékem az American Airlines társaságában. Rosszul lettem a repülőgépen és a személyzet nem segített rajtam, ehelyett kellemetlen helyzetbe hoztak és durván viselkedtek velem, míg én ELÁJULTAM és a padlóra estem. Szégyelljétek magatokat. A hostesseitek egyszerűen szörnyűek. Az American AA 108-as gépen utaztam.

Következő tweetjében megjelölte a légitársaságot:

@AmericanAirlines Többször is kértem a hostessek segítségét és ehelyett rendkívül durvák voltak velem, megkértek, hogy járkáljak és és ott hagytak úgy, hogy alig tudtam megállni a lábamon. Tényleg hihetetlenül ledöbbentem, hogy milyen szörnyű a személyzet. Tanácsolom mindenkinek, hogy SOHA többé ne utazzatok a légitársaság gépein. 

 Az énekesnő azóta már rendben van, csak ki kellett pihennie magát az eset után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek