Starity

Sztárok hajbeültetése – Önnek is lehetséges!

2019. június 17. 15:03   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hajbeültetés egyre jobban ismert és kedvelt, napjainkban már mindenki számára elérhető – nem csak a „híresek és gazdagok kiváltsága”.

hirdetés
Sztárok hajbeültetése – Önnek is lehetséges!
Fotó: www.sikos.hu

Nagyon sok sztár, híres ember – politikus, színész, művész, zenész,  sportoló – választotta már a hajbeültetést. Többek között Johnny Depp, John Travolta, Tom Hanks, Matthew McConaughey, Wayne Rooney és Silvio Berlusconi mellett magyar ismert emberek is.

A hajbeültetés egyre jobban ismert és kedvelt, napjainkban már mindenki számára elérhető – nem csak a „híresek és gazdagok kiváltsága”. 

Miért jó döntés a hajbeültetés?

1. Végleges megoldást nyújt

A hajbeültetés lényege, hogy a fej azon területéről ültetik át a páciens saját haját, ahol a hajszálak sűrűbben helyezkednek valamint olyan hajtüszőegységeket, amelyek ellenállóbbak azon hormonokkal szemben – pl.: DHT - amik leginkább felelősek a kopaszodásért. Éppen ezért – általában a fej oldalsó, hátsó, tarkó részéről – átültetett haj nem hullik ki. Mivel az adóterületen sűrű a hajzat, ezért nem fog látszani a kivett haj hiánya.

2. Fájdalommentes

A hajbeültetést helyi érzéstelenítéssel végzik, így az fájdalommentes.

3, Természetes hatású

Precíz, ultrafinom technikákkal, gondos tervezéssel és kivitelezéssel teljesen természetes elülső hajvonal alakítható ki. A kinyert hajtüszőegységeket egyenként ültetik be, figyelve a haj növekedési irányára.

Amennyiben hajbeültetés iránt érdeklődik, keresse fel bizalommal a Sikos hajbeültetés klinikát. A klinika vezetőjét Dr. Sikos Gézát az apetogentleman.com internetes weboldal a világ 20 legjobb hajbeültetés specialistája között tartja számon. A magánklinika megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek, a beavatkozásokat korszerű berendezésekkel, minőségi műszerekkel és eszközökkel végzik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek