Starity

Szexis sci-fi indul az AXN-en

2010. november 05. 16:04   |   Szerző: benyaw93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AXN Sci-Fi-on november 8-án indul a maga műfajában igen merésznek és provokatívnak számító Torchwood.

hirdetés
Szexis sci-fi indul az AXN-en

Az AXN Sci-Fi műsorára érkezik a Torchwood című sorozat, amely a Ki vagy, Doki? spin-offjaként indult 2006-ban: az eredeti történettel való kapcsolatára már a cím is utal (lévén a Doctor Who anagrammája), de a Ki vagy, Doki? rajongói ismerhetik már a Torchwood Intézetet is, amely a rendőrség és a katonaság felett álló rendfenntartó szervként működik. A Torchwood a szervezet munkáját mutatja be, a nézők számos időközi és földönkívüli bűnügy megoldásának lehetnek tanúi.

A sorozat – a Ki vagy, Doki?-val ellentétben – kifejezetten felnőtteknek szól, ennek megfelelően véres horrorjeleneteket és erotikus képsorokat is tartalmaz. A hagyományos sci-fi sorozatokhoz képest a Torchwoodban amúgy is nagy szerepet kap a szexualitás: főhőse, az ötvenegyedik században született Jack Harkness kapitány például nyíltan biszexuális, sőt – ahogyan a széria alkotója, Russell T. Davies fogalmazott – omniszexuális, miután olykor földönkívüliekkel is kialakít nemi kapcsolatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek