Starity

Őrületbe kergeti barátait Iszak Eszti

2019. június 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség elárulta, gyerekkora óta hisz a babonákban, mellyel megőrjíti a környezetében élőket.

hirdetés

Fotó: Instagram / Iszak Eszti

Iszak Eszti a Borsnak vallott arról, hogy mindennapjainak szerves részét képezik a babonák, illetve az, hogy mindent megtegyen a balszerencsék elkerülése érdekében.

Amikor például mentőautót hallok, látok, akkor mindig valamilyen fehér tárgyat, felületet keresek, amit megfoghatok, ne­hogy va­lamelyik szerettemhez ér­kezzen a ro­hamkocsi. Amikor repülővel utazom, márpedig elég sokat megyek külföldre, akkor jobb kézzel háromszor megsimogatom a gép oldalát, hogy biztosan jó utam le­gyen, és el­ke­rüljön a re­pülőgép-szerencsétlenség. Ha otthon felejtek valamit, akkor előtte pár má­sodpercre le­ülök egy székre, ne­hogy bármi rossz ér­jen, de ugyanúgy hiszek a fekete macskás babonában, vagy éppen abban, hogy nem szabad létra alatt elhaladni

– magyarázta Eszti, aki gyerekkora óta hisz a babonákban és hiedelmekben. Elmondása szerint sokszor az őrületbe kergeti a barátait furcsa szokásaival, főleg amikor sietniük kellene, ő pedig húzza az időt, de hozzátette: a hozzá közel állók bár furcsának tartják, ugyanakkor megszokták a „stiklijeit”.

Fotó: Instagram / Iszak Eszti

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek