Starity

Camila Cabello beszólt a trolloknak

2019. június 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnél betelt a pohár és az Instagram Story részlegén szólt be az utálkozóknak.

hirdetés

Fotó: Instagram / Camila Cabello

Camila Cabello a közelmúltban szakított párjával, Matthew Hussey-vel, de úgy tűnik, a kedélyek továbbra sem csillaponak körülöttük. Az énekesnő nemrég ugyanis arra kérte rajongóit, ne küldjenek gyűlölettel teli üzeneteket azoknak, akik fontosak neki, és minden bizonnyal ez alatt Matthew-t értette, ugyanis elég egy pillantást vetni a férfi Instagram-oldalára ahhoz, hogy lássuk, mi lehet az, ami ennyire felpaprikázta Camilát.

A rajongóimnak üzenem, hogy ha igazán szerettek engem, akkor ne küldjetek gyűlöletes dolgokat olyanoknak, akiket szeretek és akiknek a sorsát a szívemen viselem. Ez nagyon fáj nekem, emellett szükségtelen, durva és káros halmozni a fájdalmakat. Igazi, hús-vér embereknek írogattok. Szétspammelitek őket utálatos, érzéketlen üzenetekkel, ami egyáltalán nem vicces, mindenkinek fájdalmat okoz és köszönőviszonyban sincs mindazon értékekkel, melyeket képviselek

– magyarázta Cabello, majd arra kérte követőit, tartsák tiszteletben azokat az embereket, akiket szeret, legyenek kedvesek és töröljék az általuk hagyott rosszindulatú üzeneteket.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek