Starity

Kínos! Photoshop-bakit vétett Britney Spears

2019. június 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves énekesnőt tömegével támadják követői amiatt, mert szerkeszteni merte fotóját.

hirdetés

Nem szívesen lennénk most Britney Spears helyében, ugyanis rajongói nem győznek beszólni neki legutóbbi Instagram-bejegyzése miatt, melyen egy kockás miniszoknyában és fehér ingben pózol egy szobában. A kép leírásából kiderül, hogy a pophercegnő vásárolni volt, ám egy karkötőn kívül nem talált magának mást – rajongóit azonban ez egyáltalán nem érdekelte, figyelmüket az keltette fel, mennyire furcsán mutat a szőkeség mögötti szekrény a tükörben, mely görbület egyértelműen az összecsapott Photoshop-munka eredménye.

Fotó: Instagram / Britney Spears

Britney olyan vékony, hogy még a fiókok is meghajoltak miatta

– írta cinikusan egy felhasználó, rámutatva ezzel a tényre, hogy a kép szerkesztője egyértelműen babrált a derékrésznél.

A dolog pikantériája, hogy néhány hete maga Britney akadt ki azon, hogy a róla készült paparazzók által készült fotókat annyira megmanipulálták, hogy sokkal testesebbnek tűnt rajtuk, mint amilyen a valóságban – felháborodásának akkor az Instagram Story részlegén adott hangot. Rajongói minden bizonnyal most azért is szedik ízekre a popsztárt, mert míg akkor teljesen kiakadt a képmanipuláción, most ő maga akarta becsapni követőit.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek