Starity

5 dolog, amit nem tudtál Brad Pittről

2019. július 03. 19:07   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pittről mostanában leginkább csúnya válása miatt olvashatunk, pedig a színészről sok érdekes dolog kiderült már.

hirdetés

1. Tud japánul

Brad Pitt gyakran szerepel japán reklámokban és interjúkban, hiszen szerepeinek köszönhetően ráragadt a nyelv. Habár nem beszél folyékonyan, azért elmondása szerint jól megérteti magát.

2. Eljegyezte Gwyneth Paltrow-t

Bizony, a nagy Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie-románc előtt nagyon szerelmes volt a szőke színésznőbe is.  A pár 1994 és 1997 között randizott, egy ponton pedig Pitt feltette a sorsdöntő kérdést is Gwyneth-nek. Annak ellenére, hogy Paltrow igent mondott, Brad később visszariadt és lemondta az eljegyzést.

Embed from Getty Images

3. Saját kosárcsapata volt

Pitt Springfieldben nőtt fel, ahol állítólag nagyon szeretett volna bekerülni az iskolai kosárcsapatba, de nem bizonyult elég tehetségesnek. Ez viszont cseppet sem szegte a színész kedvét: barátaival saját csapatott alakított Cherokee Rejects néven, és edzőjük nem más volt, mint a színész apja. 

4. Megsérült az Achilles-ínja egy forgatáson

A dolog azért igazán ironikus, mert a Trója forgatásán történt az eset, ahol nem mást, mint a rettenthetetlen harcost, Akhilleuszt játszotta. A színészt állítólag egy verekedős jelenetben érte a sérülés, amely miatt hónapokig sántikált.

Embed from Getty Images

5. Van már egy Oscar-díja

Ugyan rengeteg kiváló filmben alakított fantasztikusan, Pitt mégsem színészkedésért, hanem a 12 év rabszolgaság c. film producereként kapta meg a neves elismerést. 

via TheTravel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek