Starity

Paul Wesley és Ian Somerhalder csalódottak voltak a The Originals miatt

2019. június 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárjai nem örültek, amikor a sorozat kreátorai spinoffot készítettek bizonyos karakterek számára.

hirdetés

Fotó: The CW

2009 és 2017 között futott a The CW csatorna vámpíros drámasorozata, a Vámpírnaplók, ami az évek során egy testvérsorozatot is „kitermelt” magának a The Originals – A sötétség kora címmel. A spinoff végül legalább olyan sikeres lett, mint az anyasorozat, melynek sztárja, a Damon Salvatorét alakító Ian Somerhalder elárulta, ő és a sorozatbeli öccsét megformáló Paul Wesley egyáltalán nem örültek a Mikaelson család távozásának.

Ők a maguk nemében mind-mind fantasztikus színészek. Klaus totál kikészített azzal, hogy lelépett és saját műsort kapott. Durva! Istenem! Mi – és ez alatt Pault és magamat értem – nagyon elkeseredtünk a The Originals indulásakor, mert elveszítettük miatta ezeket a csodálatos színészeket. Úgy értem, ők mégis a mi kutyánk kölykei, ráadásul mindannyiuknak nagyszerű akcentusa van. Klaus valami elképesztő volt... Joseph Morgan egy hihetetlenül gyönyörű színész

– lelkesedett Somerhalder a nemrég megrendezett Wizard World Philadelphia elnevezésű rendezvényen.

Fotó: The CW

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek