Starity

Elkezdődött a Bill és Ted 3 forgatása

2019. július 03. 08:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film sztárjai június utolsó napján kezdték meg a forgatást New Orleansban. A produkció a Bill and Ted Face the Music címet viseli és jövő nyáron kerül majd bemutatásra.

hirdetés

Több mint 30 évvel az első rész bemutatása után most teljesülhet a film rajongóinak álma, ugyanis végre elkezdődtek a Vad Csődörök harmadik kalandjának a forgatási munkálatai.

A címszerepet alakító Alex Winter, valamint Keanu Reeves mellett újra láthatjuk William Sadlert a Halál szerepében, visszatér Amy Stoch is Missyként, Hal Landon Jr., akit ismét Ted apjaként üdvözölhetünk, valamint visszatérnek a hercegnők is, akiket ezúttal Erinn Hayes, valamint Jayma Mays alakít. A régi arcok mellett újak is feltűnnek majd, mint például Samara Weaving és Brigette Lundy-Paine, Bill és Ted lányainak szerepében.

Június 29-én, az első forgatási napon,  a lesifotósoknak a film 54 éves sztárját, a Tedet alakító Keanu Reevest is sikerült lencsevégre kapniuk, a produkció helyszínének otthont adó New Orleans városában, aki a képek tanúsága szerint, a szerepe kedvéért a szakállától is megvált és frissen borotválva jelent meg a forgatáson.  

Fotó: BACKGRID

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek