Starity

Visszavonulását tervezi Brad Pitt

2019. július 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 55 éves Oscar-díjas színész úgy érzi, lassan kiöregszik Hollywoodból.

hirdetés

Fotó: Art Streiber

Az elmúlt néhány évben Brad Pitt a családjának szentelte az életét, illetve a kamerák mögött dolgozott, most azonban izgatottan várja, hogy a mozikba kerüljön a főszereplésével készült, Quentin Tarantino rendezte dramedy, a Volt egyszer egy Hollywood. Ennek alkalmából a GQ Australia készített interjút a színésszel a júliusi / augusztusi kiadvány számára.

A kamerák mögött dolgozom, a produceri oldalon és nagyon élvezem ezt a fajta munkát, noha egyre jobban visszaveszek a tempóból. Őszintén hiszem, hogy összességében véve ez a fiatalok játéka – nincsenek jelentős szerepek az idősebbek számára

– magyarázta Pitt, majd azt is elárulta, kíváncsian várja, merre tart a filmezés jövője, most, hogy egyre nagyobb szerepet játszanak a szórakoztatásban a streaming szolgáltatók.

Nagyra értékelem a streaming szolgáltatókat, mert egyre több és több minőségi projektet gyártanak. Egyre több írót, rendezőt és színészt láthatunk, amint megkapják a nagy lehetőségüket, ez pedig annak a bizonyítéka, milyen sok tehetséges ember jár odakint.

Fotó: Art Streiber

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek